Presenttips

Bokpåsen!

Boken Rapsolja med 3 flaskor olika rapsoljor

En härlig presentpåse till alla tillfällen!

Boken Rapsolja – med smak från svenska gårdar

Gula, blommande fält – så långt ögat når. Visst känner du igen synen längs vägarna?! Men få vet vilka underbara smaker och nyttigheter som döljer sig i de små, svarta och oansenliga rapsfröna.

 

 

 

Presentpåse med Boken Rapsolja – med smak från svenska gårdar

1 flaska kallpressade rapsolja  500 ml - Vårrapsolja av frösorten Lexus som vi odlat i flera år nu och som är härligt nötig i smaken – skörd 2022

Pris 225 kr inkl moms!

Boka på info@sabygardingaro.se

– Rapsolja – med smak från svenska gårdar är den första boken i Sverige om kulturväxten raps och kallpressad rapsolja. Den tar dig med på en resa i gränslandet mellan skön fakta och konkret underhållning, kantad med vackra och viktiga bilder. I boken kan du både se och läsa om hur raps odlas, förädlas och hur det går till att pressa olja. Dessutom guidas du genom en oljeprovning och får tips på några av rapsens bästa smakkompisar – för ingen kallpressad rapsolja är den andra smaklik – du kan förnimma allt från blommiga och nötiga dofter till milda gräsiga och ljuvligt smaksatta smaker. Enkla recept och flera överraskande tips utlovas också.

Säby Gård, Ingarö är en av Sveriges tio småskaliga rapsbönder och mathantverkare som besöks i boken, från tidig februari till tid för höstsådd.

Inbunden bok på 200 sidor av Lotta Ekberg, text och Pernille Tofte, foto från Votum & Gullers Förlag.

Så här beställer du:

Maila din order till info@sabygardingaro.se eller per tel. 070 579 77 44. Påsen hämtar du sen efter överenskommelse! Större bokningar över 10 påsar kan vi leverera efter överenskommelse, gäller företag!

Betalas med kort eller kontant, företag kan faktureras!