Gårdsloppisen KuriÅsa

Välkommen till den gamla höskullen där vi har röjt och fixat så att gårdsloppisen KuriÅsa kunnat flytta in. 

UTÖKADE ÖPPETTIDER SISTA HELGEN FÖR SÄSONGEN!

LÖRDAG & SÖNDAG den 22-23 september 11-15

SOM AVSLUTNING BJUDER VI PÅ SMAKPROVER OCH FINA ERBJUDANDEN!

CAFÉET HOS VÄRMDÖ MUSTERI ÖPPET SAMMA TIDER! 

Varmt välkomna till en härlig helg på gården,

Hälsningar Åsa & Micke

 

På  gårdsloppisen kuriÅsa  hittar du inte bara loppisfynd som porslin och glas, kuriosa och möbler. I år kommer vi även att bjuda på många NYHETER! Vi har hittat några  härliga leverantörer till vårt sortiment av ”gåbortpresenter”,  inredning och trädgård, ska bli så kul att packa upp till öppning! Naturligtvis kommer ni som tidigare hitta våra kallpressade rapsoljor som vi packat i fina presentförpackningar! Ni som älskar loppis kommer inte bli besvikna då vi har ”hamstrat” fina loppisfynd som ska packas upp ur alla lådor som står på hög, det bli väl spännande!?

 

Öppet på lördagar!

För er som besökte oss förra året missade säkert inte att vi byggde ett bågväxthus där vi kunde odla och förse vår lilla ”Jourbutik” med grönsaker som gurka, tomater och mycket mer! I år ska vi satsa på att få fram ännu mer grönt till ”Jourbutiken” och det är tidskrävande så då behöver vi dra ner på öppettiderna på KuriÅsa till en dag i veckan,  och då fick det bli lördagar!  Hur långt in på hösten vi har öppet får vi se men minst till sista helgen i augusti… 

Varmt välkomna till en härlig sommarsäsong hos oss på Säby gård.

Ont om kontanter!? Ni kan betala med kontokort eller Swish, bra va!

Varför en KuriÅsa…
Åsa vid KuriÅsa sommar 2013 fotograf Alexander LevénRedan som liten älskade jag att leta fynd. Det började med att jag var en flitig besökare på Myrornas butik i Gröndal där jag växte upp och det fortsatte även i vuxen ålder, så fort jag ser en skylt med loppis eller kuriosa kan jag inte låta bli att titta in.

På min tidigare arbetsplats, Siggesta Gård fick jag starta Bakluckeloppisen 2006 och det blev snabbt en succé. Vilket himmelrike det blev varje söndag! – Det är den där känslan att strosa runt och inte veta vad man ska hitta som gör det så roligt, det finns ett fynd för alla på en loppis!

När jag slutade på Siggesta blev det så tråkigt att vara utan loppisen så det var då som jag kom med idén till Micke att vi skulle starta en egen på gamla höskullen och han nappade direkt, jag antar att han tyckte att vi hade för mycket loppisfynd hemma!

Om du blir fikasugen har Musteriet på gården öppet samma tider. Musteriets Café serverar olika hembakta kakor och fantastiska smörrebröd.  Och om du är nyfiken på Värmdö Bryggeris nya Skärgårdslager 3,5% kan du bli serverad en kall till smörrebröden!

Varmt välkomna till Åsas KuriÅsa

Här nedan i fotoalbumet ser ni när vi röjer och fixar till höskullen till KuriÅsan!

 

PrintVill du se bilder på vad som finns
på loppisen klicka på den rosa lilla kaffekoppen!