Loppis KuriÅsa

Tack för denna sommar, nu har vi stängt för 2017 säsong!

Välkommen till den gamla höskullen där vi har röjt och fixat så att gårdsloppisen KuriÅsa kunde flytta in. 

På  kuriÅsa kan du hitta loppisfynd som porslin och glas, kuriosa och möbler . Vi har även nya gårdsromantiska saker till trädgården och hemmet, krukor, plantor & blommor och många fina ”gåbort” presenter och naturligtvis vår kallpressade rapsolja och potatis när det är skördetider!

Ont om kontanter!? Ni kan betala med kontokort eller Swish, bra va!

Varför en KuriÅsa…
Åsa vid KuriÅsa sommar 2013 fotograf Alexander LevénRedan som liten älskade jag att leta fynd. Det började med att jag var en flitig besökare på Myrornas butik i Gröndal där jag växte upp och det fortsatte även i vuxen ålder, så fort jag ser en skylt med loppis eller kuriosa kan jag inte låta bli att titta in.

På min tidigare arbetsplats, Siggesta Gård fick jag starta Bakluckeloppisen 2006 och det blev snabbt en succé. Vilket himmelrike det blev varje söndag! – Det är den där känslan att strosa runt och inte veta vad man ska hitta som gör det så roligt, det finns ett fynd för alla på en loppis!

När jag slutade på Siggesta blev det så tråkigt att vara utan loppisen så det var då som jag kom med idén till Micke att vi skulle starta en egen på gamla höskullen och han nappade direkt, jag antar att han tyckte att vi hade för mycket loppisfynd hemma!

Om du blir fikasugen har Musteriet på gården öppet samma tider. Musteriets Café serverar olika hembakta kakor och fantastiska smörrebröd.  Och om du är nyfiken på Värmdö Bryggeris nya Skärgårdslager 3,5% kan du bli serverad en kall till smörrebröden!

Varmt välkomna till Åsas KuriÅsa

Här nedan i fotoalbumet ser ni när vi röjer och fixar till höskullen till KuriÅsan!

 

PrintVill du se bilder på vad som finns
på loppisen klicka på den rosa lilla kaffekoppen!