Gårdsloppisen KuriÅsa

Öppet lördagar 11-15, varmt välkomna!

OBS! Stängt den 10/6 samt midsommardagen den 24/6.

Sista lördagen för sommarsäsongen 2023 är den 26 augusti!

Varför en KuriÅsa…
Åsa vid KuriÅsa sommar 2013 fotograf Alexander LevénRedan som liten älskade jag att leta fynd. Det började med att jag var en flitig besökare på Myrornas butik i Gröndal där jag växte upp och det fortsatte även i vuxen ålder, så fort jag ser en skylt med loppis eller kuriosa kan jag inte låta bli att titta in.

På min tidigare arbetsplats, Siggesta Gård fick jag starta Bakluckeloppisen 2006 och det blev snabbt en succé. Vilket himmelrike det blev varje söndag! – Det är den där känslan att strosa runt och inte veta vad man ska hitta som gör det så roligt, det finns ett fynd för alla på en loppis!

När jag slutade mitt arbete på Siggesta saknade jag loppisen så det var då som jag kom med idén till Micke att vi skulle starta en egen på gamla höskullen och han nappade direkt, jag antar att han tyckte att vi hade för mycket loppisfynd hemma…;) Sagt och gjort, sen 2013 har jag haft loppisen öppen varje sommar och det stormtrivs jag med och fortsätter så länge även ni kunder tycker det är lika roligt! 

Varmt välkomna till Åsas KuriÅsa

Här nedan i fotoalbumet ser ni när vi röjer och fixar till höskullen till KuriÅsan!

 

PrintVill du se bilder på vad som finns
på loppisen klicka på den rosa lilla kaffekoppen!