Vår restauranggrossist – Grönsakshallen Sorunda kom med detta meddelande, vi känner oss otroligt glada och stolta!
Vi vill tacka alla producenter som hjälpte oss att ordna fram bästa tänkbara råvaror och produkter till den kungliga bröllopsmiddagen. Läs mer här!
Älvdalsrom från Anders och Marit Beronius, Älvdalslax
Gullvivor plockade av Monika och Ivar Johnasson samt Tini Björs och Lennart Mattsson
Rapsolja producerad av Åsa Leven, Säby Gård
Grönkål och svartkålsblommor från Martin och Mikael, Ugglarps Grönt
Vit sparris från Bernhard Reckermann, Vättern Sparris
Nässlor plockade av Mattias Persson med familj, Hällestad svamp
Potatis från Andreas Wiklund, Tollby Gård
Smultron från Familjen Olausson, Törnviks frö
Ärtskott från Orto Novo
Ätliga blommor från Birgitta Jerpdal, Tuna Gård