Säby Gårds kallpressade rapsolja på Prinsens bröllopsmeny

Vår restauranggrossist – Grönsakshallen Sorunda kom med detta meddelande, vi känner oss otroligt glada och stolta!

Vi vill tacka alla producenter som hjälpte oss att ordna fram bästa tänkbara råvaror och produkter till den kungliga bröllopsmiddagen. Läs mer här! 

Grönsakshallen Sorunda

Älvdalsrom från Anders och Marit Beronius, Älvdalslax

Gullvivor plockade av Monika och Ivar Johnasson samt Tini Björs och Lennart Mattsson

Rapsolja producerad av Åsa Leven, Säby Gård

Grönkål och svartkålsblommor från Martin och Mikael, Ugglarps Grönt

Vit sparris från Bernhard Reckermann, Vättern Sparris

Nässlor plockade av Mattias Persson med familj, Hällestad svamp

Potatis från Andreas Wiklund, Tollby Gård

Smultron från Familjen Olausson, Törnviks frö

Ärtskott från Orto Novo

Ätliga blommor från Birgitta Jerpdal, Tuna Gård

This entry was posted in nyhetsuppdaderingar. Bookmark the permalink.